Bivirkninger….jamen er det nu også bivirkninger?

Der findes bivirkninger ved al medicin og derfor også ved LDN

Heldigvis er der kun få og ingen farlige eller varige bivirkninger ved LDN. Eftersom LDN er et magistralt præparat (apoteksfremstillet) har myndighederne, i modsætning til markedsførte lægemidler, ikke vurderet magistrelle lægemidler med hensyn til kvalitet, sikkerhed og effekt. Der foreligger derfor som udgangspunkt ikke godkendte data omkring f.eks. dosering og bivirkninger, og dermed heller ikke et produktresume eller en indlægsseddel.

 

Så hvordan finder man så ud af hvilke bivirkninger, der kan være før man starter, eller om det rent faktisk er bivirkninger, man har efter start af LDN?

Nogle læger/smerteklinikker har lavet deres egen liste over bivirkninger – desværre havde jeg nær sagt… indtil d.d. har jeg kun set sådanne lister være identiske med listen fra Naltrexon 50 mg, og det er jo slet slet ikke de doser, LDN indtages i. Selvom Naltrexon er godkendt som et sikkert præparat, så har det nogle bivirkninger, der er meget værre end LDN. Det svarer lidt til, at du spiser et par kilo blommer, det er ikke farligt, men du vil helt sikkert få ondt i maven. Nøjes du med at spise en blomme, så vil du ikke mærke noget.

 

Godt så… lægens/smerteklinikkens liste kan vi ikke bruge, hvad så?

3 kommentarer til “Bivirkninger….jamen er det nu også bivirkninger?”

  1. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is really informative.
    I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you
    continue this in future. Numerous people will be benefited from
    your writing. Cheers!

    Svar

Skriv en kommentar