Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Aftaler indgåes med LDN Foreningen i Danmark (CVR. nr. 40051295)

Medlemskab

Indmeldelse:

Et medlemskab er frivilligt og tegnes for et år af gangen.

Når du indmelder dig og derved opretter et medlemskab hos LDN Foreningen, skal du registrere dig som medlem med følgende oplysninger til brug for administrationen af dit medlemskab:

  • Fornavn og efternavn
  • Adresse
  • Mailadresse

Når du har udfyldt oplysningerne, bliver du bedt om at acceptere medlemsbetingelserne. Vi anbefaler dig at læse dem grundigt igennem, inden du indmelder dig og opretter medlemskabet.

Herefter skal du betale kontingent enten via bankoverførsel eller MobilePay. Efter du har betalt kontingentet vil du modtage en mail fra LDN Foreningen med dit medlemsbevis samt en lille beskrivelse af hvordan du får adgang til dine medlemsfordele.

Fornyelse af medlemskab:

Årskontingent for medlemskab faktureres og udsendes til eksisterende medlemmer på mail til fornyelse af medlemskabet forud for udløbet af det tegnede medlemskab.

Kontingentet er til indbetaling 8 dage netto til foreningens netbank i Totalbanken 6880-1102580 eller til foreningens MobilePay 342634.

Retur- og fortrydelsesret:

Alle aftaler med foreningen, og dermed også medlemskab, indgåes for en bestemt periode, og er derfor ikke i abonnement eller med løbende betaling. Den lovbestemte fortrydelsesret for abonnementkøb er derfor ikke i kraft i henhold til Forbrugeraftaleloven §18 stk. 2

Udmeldelse:

Udmeldelse kan ske til enhver tid via mail til foreningen på medlem@ldnforeningen.dk. Indbetalt kontingent tilbagebetales ikke selvom udmeldelsen sker i løbet af kontingentets periode. Manglende betaling af kontingent efter rykker betragtes som udmelding.

Medlemmer, som har betalt kontingentet rettidigt, har stemmeret på foreningens generalforsamling.