Her kan du tilmelde dig LDN Foreningen 🌹

Udfyld blot nedenstående tilmeldingsblanket, og send blanketten afsted til os ved at trykke på knappen “Tilmeld”.

Du vil herefter modtage en mail fra os med en faktura, som du skal betale dit kontingent udfra. Vi modtager betaling via alm. bankoverførsel og Mobilepay.

HUSK at kigge i din spammappe, da vi desværre oplever at vores mails kan blive opsnappet. Hvis ikke du har modtaget en mail fra os med en faktura i løbet af 5 hverdage, så skriv endelig til os på medlem@ldnforeningen.dk.

Kontingent

1 årskontingent koster 200 kr. og gælder fra den dag du melder dig ind. Når det er tid til fornyelse af dit kontinent, vil du modtage en mail fra foreningen med en ny betalingsfaktura.

Skulle du ikke ønske at forny dit medlemskab, skal du sende os en mail på medlem@ldnforeningen.dk, så vi kan få dig slettet som medlem.

Medlemsfordele

Som medlem af LDN Foreningen har du pt. følgende medlemsfordele:

• Adgang til lukkede medlemssider på hjemmesiden
  • Telefontid til råd og vejledning omkring LDN
  • Adgang til liste over læger/klinikker som udskriver LDN