Ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær Generalforsamling

D. 17. okt. 2019

LDN Foreningen indkalder hermed til ekstraordinært generalforsamling. Inden generalforsamlingen går officielt i gang, vil Anette Møberg holde et lille indlæg om hvad foreningen har brugt det første år på, og hvad vi har i støbeskeen for det kommende år.

Efter afholdelsen af det ekstraordinære generalforsamling er foreningen vært ved lidt forfriskninger og 1 øl/vand.

Tilmelding er nødvendigt – se link nedenfor indkaldelsen

Indkaldelse til generalforsamling'

Har du ikke mulighed for at møde personligt op ved generalforsamlingen, så er det også muligt at stemme via hjemmesiden i tidsrummet fra d. 9.nov.19 – 15.nov.19. Tryk blot på nedenstående link, og følg vejledningen.

OBS! det er kun fuldgyldige medlemmer af LDN Foreningen, som kan stemme.