Stemmeseddel til ekstraordinær generalforsamling

PRÆSENTATION AF DE OPSTILLEDE KANDIDATER TIL BESTYRELSEN

Herunder kan du læse en lille præsentation af de opstillede kandidater, som stiller op ved den ekstraordinære generalforsamling lørdag d. 16.11.19.

Du kan stemme på dine kandidater ved at møde op til generalforsamlingen (Tilmelding nødvendig – tryk her) eller ved at stemme via stemmesedlen her på siden.

Mette Monty Koor

Mit navn er Mette Monty Koor, og bor på Møn sammen med min mand og tvillingerne Laura og Daniel på 23 år. Jeg har Modic forandringer og Fibromyalgi, og har taget LDN siden sommeren 2018, hvilket har givet mig et liv igen. Jeg har igennem de sidste 7,5 år drevet Pronto Callcenter, først som ejer, men efter min sygdom måtte jeg se i øjnene at det var for meget, så firmaet er for nylig blevet overtaget af en ny ejer, og jeg fortsætter som leder. Derudover har jeg fungeret som formand for en forening, der hjalp gadehunde, men måtte desværre stoppe pga. sygdom tilbage i 2017. Jeg er god til salg og marketing, til at få gode ideer og få dem organiseret og udført.

Suzette Thegler

Jeg er 57 år gammel, uddannet ergoterapeut og psykoterapeut, og bor sammen med min søde mand i Hundested i Nordsjælland, og har to voksne børn og et vidunderligt og sjovt barnebarn. Jeg har mange smerter og har været sendt til tælling med dette i de seneste 2 år pga. ischiassmerter, og det i så høj en grad at jeg ikke kan komme omkring over større afstande, men det håber jeg vil ændre sig nu hvor jeg er startet på LDN tilbage i april i år. Jeg sætter utrolig stor pris på den hjælp jeg har fået her igennem foreningen og LDN DK, og er allerede et meget bedre sted end før LDN. Pga. af min begrænsninger med mobilitet vil min hjælp kunne være med det skriftlige arbejde, og jeg synes det vil være mega sjovt at være med til at f.eks. at lave spørgeskemaundersøgelser, men ellers er jeg god til alt med struktur, organisering og være tovholder m.m. så længe det kan foregå i mit tempo. Jeg vil i hvert fald synes at det kunne være spændende og meningsfuldt for mig at blive involveret i foreningen, og medvirke til at sprede det gode budskab

Jaqueline Bay

Jeg er 54 år gammel, mor til 2 voksne børn og gift på 17. år. Jeg er uddannet sygeplejerske, men slog mit hoved for 5 år siden, og har været under udredning lige siden. Man har ikke kunnet finde årsagen, men jeg har fået diagnosen Fibromyalgi for 1,5 år siden – men jeg har ikke Fibromyalgi! Jeg møder LDN for 2 år siden gennem Facebook, og jeg fungerer nu næsten som før på 0,35 mg. Det har resulteret i at jeg nu er gået op i tid på mit job fra 24 til 35 timer, så det virker for mig.

Gitte Juhl

Jeg er 47 år gammel og bor i Guderup, og har 2 børn samt et barnebarn. Jeg har været syg siden 2008 med kompleks kronisk smertetilstand, og blev tilkendt førtidspension i august 2010. Jeg har tidligere arbejdet som instruktør på kurset ”Lær at takle kroniske smerter” og ”Lær at takle angst og depression” og har været dagplejemor. Jeg har været LDN bruger siden august 2018. Min fritid bruger jeg på vores hund og kat, haven, læse bøger og nyde min familie og venner.

Ditte Eden

Ditte har ikke nået at sende os en lille beskrivelse af sig selv, men hun vil rigtig gerne stille op til bestyrelsen, hvilket vi er meget glade for.

SÅDAN STEMMER DU!

For at kunne stemme ved den ekstraordinære generalforsamling d. 16.11.19, skal du være gyldigt medlem af LDN Foreningen, udfylde nedenstående stemmeseddel og indsende den senest d. 15.11.19 kl. 22.00.

Stemmesedlen udfyldes med dit navn og dit medlemsnummer (for at vi kan sikre os at din stemme er gyldig), og du kan maks vælge 5 kandidater. Efter du har valgt dine ønskede kandidater trykker du på “Send stemmeseddel” og dine stemmer er registreret.

Vi offentliggør resultatet af afstemningen efter afholdelsen af den ekstraordinære generalforsamling, og dette vil ske på vores hjemmeside og på vores Facebookside.