Bivirkninger….jamen er det nu også bivirkninger?

Der findes bivirkninger ved al medicin og derfor også ved LDN Heldigvis er der kun få og ingen farlige eller varige bivirkninger ved LDN. Eftersom LDN er et magistralt præparat (apoteksfremstillet) har myndighederne, i modsætning til markedsførte lægemidler, ikke vurderet magistrelle lægemidler med hensyn til

En anden måde at dosere LDN på

Som vi alle ved, så skal LDN kun indtages 1 gang dagligt, med mindre man er på det alternative regime mod inflammation (mere om det en anden dag). 1 gang dagligt begrundes med, at efter indtagelse af LDN er endorfinreceptorerne blokerede i 2-4 timer, og

VELKOMMEN TIL LDN FORENINGENS NYE SIDE

Velkommen til vores nye foreningsside

Foreningen blev stiftet d. 25.11.2018 og i den forbindelse har vi startet denne side op, som vil blive udbygget med både en offentlig og en medlemsside.

Men som de fleste ved, så blev Rom ikke bygget på en dag, så derfor er siden fortsat under udarbejdelse – og vi beder derfor om jeres forståelse for at “det roder lidt” på siden, og der kan være lidt volapyksprog her og der. Der arbejdes ihærdigt på at gøre siden både overskuelig og fyldt med masser af brugbar viden.

Hvis du gerne vil være medlem af vores nye forening, så sker det pt. ved at du sender os en mail fra vores kontaktside HER , hvor du kan læse mere om selve indmeldelsen.