FORENINGENS VEDTÆGTER

Vedtægter for LDN Foreningen

Formål:

• Øge lægernes viden om LDN, idet mange siger nej netop begrundet med manglende viden.
  • Udbrede kendskabet til LDN ved patientforeninger, Smertelinjen, Sundhedsstyrelsen, politikere m.fl. samt ved at have opdateret viden og links til forskningen liggende tilgængeligt for medlemmer. Telefontider hvor medlemmer kan få rådgivning – ved medicinrådgivning svares der tilbage efter sparring med foreningens læger.
  • Samle erfaringer fra brugere.
  • Lave statistikker.
  • Afholde foredrag om LDN.
  • Gøre LDN lettere tilgængeligt ved at få det lagt på serveren.
  • Få fremstillet LDN uden laktose, få fremstillet opløsninger på begge apoteker og helst billigere end nuværende pris.
  • Lave foldere som smerteklinikker/læger/foreninger kan købe som info til deres patienter/medlemmer.
  • Samle penge ind til forskningen i LDN.

Hjemsted, skifter med bestyrelsen:

Hedemarken 82

5450 Otterup

Medlemmer:

• Alle med interesse for LDN.
  • Medlemsskabet er gyldigt, når kontingent er registreret. Medlemsskabet gælder for et år i henhold til vedtægterne.

Eksklusion:

• Medlemmer der modarbejder foreningens formål. Bestyrelsen kan ekskludere medlemmet, men denne har ret til at få beslutningen vurderet på førstkommende generalforsamling, hvor beslutningen kan omstødes.

Kontingent:

• 200 kr. pr. år. Firmakontingent Guld: 5000 kr., Sølv: 3000 kr., Bronze: 1000 kr. Kontingentet kan reguleres ved hver generalforsamling.
  • Ved manglende indbetaling bliver medlemmet slettet 1 måned efter 1. Påmindelse, hvis der ikke foreligger en indbetaling.

Generalforsamling:

• Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed.
  • Afholdes 1 gang årligt, den første søndag i marts.
  • Generalforsamlingen varsles 4 uger før pr. mail samt på hjemmesiden. Evt. forslag skal være bestyrelsen i hænde min. 14 dage før generalforsamlingen.
  • Stemmeret: gyldige medlemmer. Kontingentskyldnere har ikke stemmeret.
  • Dagsorden:
    • Valg af dirigent
    • Valg af referent
    • Godkendelse af formandens/bestyrelsens beretning
    • Godkendelse af regnskab
    • Fastsættelse af kontingent
    • Valg af formand, kasserer, bestyrelse, revisor, suppleanter osv.
    • Indkomne forslag
    • Eventuelt (kan ikke vedtages på generalforsamlingen)

Retningslinjer for indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling:

Ekstraordinær generalforsamling hvis bestyrelsen går af, nedlæggelse af foreningen etc.

Bestyrelse:

• Ledelsesform: bestyrelsen har beslutningsgrundlaget.
  • Sammensætning: formand, næstformand, kasserer, referent, menigt medlem, 4 suppleanter
  • Valgperiode fra opstart: formand 3 år, næstformand 2 år, kasserer 3 år, referent 2 år, menig medlem 2 år, suppleanter 2 af dem 2 år og 2 af dem 1 år.
  • Herefter følges alm. 2 års valgperioder

Økonomi:

• Regnskabsperiode følger kalenderåret.
  • Generalforsamlingen godkender regnskabet.
  • Revisor, uvildig.
  • Forsikring

Tegningsregler:

• Medlemmer og bestyrelse hæfter ikke personligt for de af foreningen indgåede forpligtigelser. Foreningen hæfter kun med sin formue.
  • Foreningen tegnes i den daglige drift ved underskrift af formanden/den daglige leder.
  • Kassereren er bemyndiget til, med egen underskrift, at foretage driftsmæssige betalinger samt betalinger autoriseret ved beslutning truffet af bestyrelsen.
  • Hvis foreningen nedlægges doneres pengene til LDN Research Trust. Donerede penge fra fonde returneres.

Vedtægtsændringer:

• Beslutningsgrundlag for ændringer kræver 2/3 stemmer.
  • Nedlæggelse af foreningen kan ske efter 2 af hinanden efterfølgende generalforsamlinger, hvoraf mindst et er ordinært, og ved flertal.

Patientfolder om LDN

Her kan du udskrive vores nye informationsfolder om LDN

Udskriv folderen