DrugStars app

Hvis du bruger app’en DrugStars til at huske at tage din medicin, så kan du støtte LDN Foreningen hver gang, du tager din medicin – og det koster dig ikke en øre.

Så enkelt er det

• Download DrugStars app’en (Her er den på Google Play og her den på App Store)
  • Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.
  • Få “Stjerner” i belønning for at have taget din medicin (heraf navnet DrugStars)
  • Giv dine “DrugStars” til LDN Foreningen, så laver DrugStars dem om til rigtige penge

Hver stjerne repræsenterer 7 øre. Det lyder måske ikke af meget – men ”mange bække små gør en stor å”, og en gennemsnitlig kronisk patient samler ca. 1000 stjerner sammen årligt. Hvis 1000 patienter gør det så får LDN Foreningen hele 70.000 kr. i støtte! Det er noget, der vil gøre en forskel.

DrugStars App’en hjælper dig også med at huske medicinen, da du dagligt får påmindelser om, at ”huske at få dine stjerner” på det tidspunkt, hvor du har angivet, at du tager din medicin.

Pengene du samler ind kommer fra virksomheder med fokus på patienters velvære, forsikringsselskaber og fonde. Medicinalfirmaer kan ikke være sponsor af DrugStars.

Medicinbedømmelserne er en del af DrugStars bevægelsen, hvor deres vision er at skabe en fremtid, hvor patientens erfaring med og holdning til specifikke lægemidler bliver hørt og lyttet til i branchen.

For at få lov til at donere, skal du foretage en bedømmelse af mindst et af dine lægemidler, som du ikke tidligere har bedømt. Hvis du nederst i appen trykker på “Medicin”, så kommer du til listen med de lægemidler, som du har indtastet i appen.

Er der her et eller flere lægemidler med en blok med en pen ud for? Så betyder det, at du kan bedømme dette lægemiddel, dvs. svare på 9 spørgsmål og billed verficere lægemidlet.

Du kan atter donere, når du har bedømt mindst et lægemiddel, hvilket du gør ved at trykke på blokken med pennen.