DrugStars app

Du kan bruge app’en DrugStars til at huske at tage din medicin.

Så enkelt er det

  • Download DrugStars app’en (Her er den på Google Play og her den på App Store)
  • Fortsæt med at tage din medicin, som din læge har anvist.

Endvidere har DrugStars gjort det muligt for dig, at høre sandheden om din medicin fra patienter ligesom dig. DrugStars har bedt mere end 400.000 patienter i hele verden om at gennemgå deres medicin for, at du kan høre sandheden fra eksperterne selv – nemlig medicinbrugerne.

Se hvordan patienter, der bruger den samme medicin som dig, virkelig har det med deres medicin her: www.DrugsDisclosed.com

DrugStars App’en hjælper dig med at huske medicinen, da du dagligt får påmindelser på det tidspunkt, hvor du har angivet, at du tager din medicin.

Medicinbedømmelserne er en del af DrugStars bevægelsen, hvor deres vision er at skabe en fremtid, hvor patientens erfaring med og holdning til specifikke lægemidler bliver hørt og lyttet til i branchen.

For at få påmindelser, skal du foretage en bedømmelse af mindst et af dine lægemidler, som du ikke tidligere har bedømt. Hvis du nederst i appen trykker på “Medicin”, så kommer du til listen med de lægemidler, som du har indtastet i appen.

Er der her et eller flere lægemidler med en blok med en pen ud for? Så betyder det, at du kan bedømme dette lægemiddel, dvs. svare på 9 spørgsmål og billed verficere lægemidlet.

Ny undersøgelse dokumenterer, at 69% af danske patienter føler sig ignoreret af medicinalindustrien – det skal ny ”Trustpilot” for medicin ændre på.

LÆS DEN NYE UNDERSØGELSE HER